Select Page

Cenaclul ProspectArt se întâlneşte vineri, 27 ianuarie, de la ora 17, la Centru Calderon.

Programul, anunţat de Cristian Tamaş, ne oferă o întâlnire cu un nou text de Cristian M. Teodorescu, text intitulat Mutăţeii şi care, din câte am înţeles, a fost scris pentru revista Nautilus.

În continuare ne vom întâlni cu Adelina Patrichi, „orientalist cu studii de limbi şi literaturi străine (persană şi engleză) la Universitatea din Bucureşti, realizator al emisiunii „Cultura în lume” (difuzată de Televiziunea Română pe parcursul deceniului 90), jurnalist având o experienţă semnificativă în domeniul culturii şi civilizaţiei, director și fondator al editurii TAJ BOOKS” (am citat din programul trimis de Cristian). Dumneaei ne va vorbi despre „India, un fascinant subcontinent cultural”.

Iar la sfârşit ne vom întâlni cu Mihnea Columbeanu (autor, traducător, regizor și critic de film) care ne va prezenta romanul „Cromozomul Calcutta” și pe autorul acestuia, Amitav Ghosh (roman SF apărut la editura TAJ, traducere de Mihnea Columbeanu, Premiul Arthur C.Clarke 1997).

Nu mai e nevoie să spun că sunt bineveniţi toţi iubitorii de sefe, indiferent de rasă, religie, sex, apartenenţă politică etc etc etc.